Snart kör vi live!

Det är full rulle på förberedelserna inför den publika lanseringen som vi sätter igång på torsdag kväll och som, om IT-solen lyser på oss, ska vara uppe och köra på fredag morgon. Allt innehåll ska flyttas över till vår riktiga rotdomän och den här sidan kommer, som ni ser där uppe, att ligga på https://info.highsociety.se. Redirecten som ligger nu kommer att tas bort till på fredag.

Vi har med hjälp av våra nuvarande medlemmar testat sajten och lagt till en del nya funktioner. Vi har också några fler spännande funktioner som kommer lite senare. Eftersom vi inte tillåter gäster på sidan kommer vi att lägga upp en presentation av funktioner och innehåll här och på sociala medier så vi kan få fler medlemmar till stället.

Och givetvis blir vi suveränt glada om alla ni som följer oss och ser våra inlägg vill sprida ordet och ragga fler folk till vår sajt!

Ett stort tack till alla er som varit med och hjälpt till, donerat och kommit med konstruktiva idéer, vad hade vi gjort utan er!

 

201511161144372420_sbig

 

Leave a comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial