Vi reder ut lite förvirring.

BLI MEDLEM NU!

3 månaders gratis VIP från och med publik lansering.

Sajten är just nu öppen för att kunna registrera sig, vilket gäller både för folk på förregistreringslistan samt vem som helst som vill gå in och bli medlem. Varar till fredag 29/7.

Varför vi valt att öppna upp helt är för att vi vill ha så mycket människor som möjligt inför publik lansering som kommer att gå av stapeln ca 4:e september om inga katastrofer inträffar. Då kommer vi även att flytta över sajten från subdomänen till rotdomänen, alltså den ni befinner er på nu. Fördelen med att ha folk på sajten vid publik lansering är att det är lättare att locka till sig nya medlemmar, och vi vill ju att vår sajt ska bli poppis! 🙂

En notis om förregistrering.

Man har inte automatiskt ett konto för att man skrivit upp sig på förregistreringen, detta på grund av att det är olika system och därför administrativt omöjligt att lösa. Sajten kräver kontotyp och användarnamn, vilket inte finns på listan ni skrev upp er på. Så gå in och registrera er helt enkelt!

Om scriptblockers

Ni måste avaktivera era scriptblockers för att registreringen ska fungera ordentligt.

Frågor

Om ni har några problem utanför sajten, maila vänligen till support{@}highsociety.se. På sajten finns både forum och supportcenter.

Välkomna!

 

Screen Shot 2016-07-27 at 13.57.54

Leave a comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial