Vi kommer även att vara ett community!

En hel del av er som redan är i förhållanden ser inte riktigt syftet med att joina en dejtingsida. Vilket är helt förståeligt. Vi har inte varit så duktiga på att pusha community-delen av High Society, så vi gör det nu!

Vi tänker oss sidan som ett sätt att hitta människor, inte bara sexuellt, romantiskt eller IRL. Utan även som en virtuell innergård, trädgård, park eller soffhörna. Vår plattform ger stora möjligheter för att skapa ett community, i form av grupper, forum, foton, musik, videor, nyhetsvägg med mera. Den ger också er användare stora möjligheter att själva välja vad ni vill se.

Vi kör nu på fundraiserns sista dagar och hoppas att vi når hela vägen fram. Just för att vi ska kunna ge er en så bra sajt som det bara går!

Häng med!

Leave a comment

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial